University of York

Commercial & Office Fit Out

Scroll down for more information

More Details

This project involved the refurbishment of the Berrick Saul building at the University of York to create the Leverhulme Centre for the Anthropocene Biodiversity. The architect for the project was Mass Architecture based in York http://massarchitecture.com/

The works included a full mechanical and electrical upgrade including new lighting throughout, new office and meeting room layout, bespoke pattern carpet tiling and full decoration.

LATEST VINE HOUSE NEWS

Jun 02
Vine House sponsors Rawcliffe Junior Football Club

Vine House Construction is proud to be sponsoring local football club Rawcliffe Juniors with a pitch side board.

read more >
Apr 22
Works starts on major refurbishment at Drax

Vine House has started work on this project to completely refurbish this beautiful old house in the village of Drax …

read more >
Apr 22
University of York refurbishment project complete

Our refurbishment project for University of York is complete and handed over on time and to budget.

read more >